آینده پژوهی
روش های سنتی گذشته منسوخ شده است. تحقیقات در دنیا نشان داده است که در بین ۵۰۰ شرکت مطرح دنیا ۴۸۶ تمام برنامه ها بر پایه برنامه های آینده پژوهان می باشد این نشان از جدی بودن موضوع دارد در عصر جدید یادگیری تا زمان مرگ ادامه خواهد داشت عملاً بی سواد کسی نیست که سواد خواندن یا نوشتن یا کار در فضای مجازی را نیاموخته باشد بی سواد کسی است که دانش و علم خود را به روز نرساند.
مهارت ها و سوادهای جدیدی ایجاد شده است که می بایست در مورد آن اطلاعات داشته باشیم وگرنه بی سواد خواهیم بود. تفاوت مدیران امروز با مدیران گذشته آن است که در گذشته مدیریت بر اساس یک روند ثابت و خطی انجام می شد اما امروز بر اساس یک دنیای غیر تناوبی عمل می کند در عصر امروز میبایست نوآوری و خلاقیت را تقویت نمود.
در صورت تمایل به حضور در دوره آینده پژوهی، فرم ذیل را تکمیل نمایید.
در زمان شروع اولین دوره با شما تماس خواهیم گرفت.
بزرگترین اختراع بشریت مدیریت است و بزرگترین دستاورد هم مشترک تمام علوم جامعیت نگری است.
تفکراتی که آینده پژوهان نیاز دارند:
تفکر استراتژیک، تفکر سیستمی، تفکر نقادانه، تفکر رویابافی، تفکر رنگسازی، تفکر تغییر پذیری
مهارت هایی که آینده پژوه نیاز دارد:
اقتصاد بازاریابی ، فناوری، خلاقیت، فرهنگ و روش های پیش بینی، تصمیم سازی و تصمیم گیری
آینده کسب و کارها از آن سازمان هایی خواهد بود که قوی سیاه را نادیده نگیرند و هزینه ریسک را بپذیرند این مهم شامل سازمان های یادگیرنده و سازمان های اشتباه کننده هم خواهد بود .در آینده شاهد ائتلاف شرکت های مشابه گوگل با موسسات عظیم بانکداری گلدن من ساچز خواهیم بود که به ظاهر فصل مشترک ندارند آینده کسب و کار متأثر از عوامل بسیاری از جمله تغییرات در وضع آب و هوا تغییرات سیاسی تغییرات اجتماعی تحولات اقتصادی تغییر در فناوری خواهد بود.
رشد جمعیت ، اقتصاد توسعه پایدار، الگوهای سیاسی ظهور، بلوک های جدید اقتصادی، منابع انرژی جدید، مدیریت منابع آبی ، بدزبانی موضوعات نوظهور در گفتمان الکترونیکی و…
این مطالب ادامه دارد …
مبانی آیندهپژوهی
آینده: تمام آنچه اهمیت دارد
آینده؛ یک معرفی بسیار کوتاه
پرسش از آینده: روشها و ابزارهای تحول سازمانی و اجتماعی
نواندیشی برای هزارهی نوین: مفاهیم، روشها و ایدههای آیندهپژوهی